Nieuws By division - Hardwarejunkies 2021

Samsung's Android 12-gebaseerde One UI 4 Beta lanceert vandaag

Gepubliceerd: 14-09-2021 - 10:05 Door division (Redacteur)
Android 12 is al maanden beschikbaar in preview versie van ontwikkelaars en openbare bètavorm, maar Samsung is net bezig om zijn klanten in de plooi te brengen. Vanavond kondigde Samsung aan dat gebruikers met een Galaxy S21-apparaat (Galaxy S21, Galaxy S21 +, Galaxy S21 Ultra) in aanmerking komen om deel te nemen aan het One UI 4 bètaprogramma, dat natuurlijk is gebaseerd op Android 12.


Naast alle nieuwe functionaliteit, samen met prestaties en beveiligingsupdates die bij Android 12 worden geleverd, touteert Samsung ook deze One UI 4-specifieke verbeteringen die bètatesters kunnen gebruiken:

* Met een schat aan thema-opties kunt u het uiterlijk en de functionaliteit van uw apparaat aanpassen, zodat u uw startscherm, pictogrammen, meldingen, achtergronden en nog veel meer kunt configureren.
* Opnieuw ontworpen, geüpgradede widgets bieden diepgaande aanpassing - van zichtbaarheid tot uiterlijk.
* Je krijgt ook gemakkelijk toegang tot een robuuster en diverser scala aan emoji's, allemaal op één plek.

"One UI 4 helpt gebruikers hun eigen, geoptimaliseerde mobiele ervaring te creëren, omdat Samsung dat erkent, iedereen wil voldoen aan zijn unieke behoeften en voorkeuren", aldus Dr. TM Roh, President van Samsung's Mobile Communications Business. "Zoals we hebben gedaan met elke iteratie van onze One UI, hebben we naar onze gebruikers geluisterd om de tools en innovaties te begrijpen die nodig zijn om een betere, betrouwbaardere en verbeterde algehele gebruikerservaring te creëren."


(afbeelding: androidplanet)

Potentiële testers kunnen hun apparaat registreren om deel te nemen aan de openbare bètaversie van One UI 4 door zich aan te melden bij de Samsung Members-app. De aanmeldingen beginnen vandaag 14september, wat toevallig dezelfde dag is dat Apple de iPhone 13 line-up zal onthullen.

De toegang tot de openbare bètaversie van One UI 4 lijkt momenteel beperkt te zijn tot de Verenigde Staten (wat momenteel nog niet helemaal duidelijke blijkt te zijn) en er zal beperkte beschikbaarheid zijn voordat Samsung de spigot voor nieuwe testers uitschakelt. Dus als je mee wilt doen aan de actie, raden we je aan om regelmatig de Samsung Members app te controleren om de onvermijdelijke drukte van enthousiastelingen voor te zijn.
(0) Reacties:

Scroll to Top