Overig By Pascalito - Hardwarejunkies 2021

Hardwarejunkies opzoek naar jou?

Gepubliceerd: 14-07-2021 - 11:15 Door Pascalito (Redacteur)

Om verder te kunnen groeien als website en als community zijn wij opzoek naar een nieuwe redacteur. Dit is geheel op vrijwillige basis. Kun je al een beetje schrijven, of wil je dit leren? Geen enkel probleem! We verwelkomen iedereen die nieuwsartikelen, reviews, previews wilt schrijven voor hardwarejunkies in onze hechte team.

We geven je veel creatieve ruimte om over zaken die jij leuk vind te schrijven. Wel vragen we je binnen het thema van Hardwarejunkies te blijven natuurlijk. Dus vind jij het leuk om de website verder te brengen naar een hoger niveau en wil je graag de website en community steunen met jouw creatieve bijdragen? Stuur een privè bericht op het forum naar Division, D410 en naar mij, Pascalito met jouw naam, ervaring en waarom je graag Hardwarejunkies wilt helpen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over Hardwarejunkies
Hardwarejunkies.nl is een techsite van techliefhebbers voor techliefhebbers. We hebben een hechte community welke op 21 september 2020 is opgericht nadat hardware.info was overgenomen door Tweakers. Sindsdien zijn wij constant aan het groeien. We foccussen vooral op hardware, maar gaming en andere techonderwerpen zijn ook zeer welkom.
(0) Reacties:

Scroll to Top