Nieuws By Pascalito - Hardwarejunkies 2021

Nintendo lijkt Joy-Con drift niet op te lossen bij nieuwe Switch generatie

Gepubliceerd: 14-07-2021 - 10:54 Door Pascalito (Redacteur)

Nintendo heeft volgens website: The Verge niet bevestigd dat de Joy-Con drift waarvan de huidige generatie Switch consoles last van hebben, te hebben opgelost. Nintendo geeft aan dat gebruikers die hier last van hebben vooral de helpdesk moeten bellen voor hulp. Nintendo geeft verder niet aan of dit probleem in de OLED versie van de Switch voorgoed is opgelost.

Momenteel lopen er al verschillende rechtzaken tegen Nintendo om de Joy-Con drift. De controller registreert handelingen na verloop van tijd steeds slechter waardoor spellen zo goed als onspeelbaar worden. IGN had al een mooi overzicht gemaakt van alle lopende rechtzaken.

Nintendo vervangt de controllers wel stilletjes als gebruikers hierover klagen, zelfs als de console geen garantie meer heeft.

De aankomende nieuwe Nintendo Switch heeft een 7"-oledscherm, 0,8" groter dan de bestaande Switch, en een verbeterde standaard voor tabletopmodus. Verder krijgt de nieuwe consoleversie verbeterde speakers en 64GB aan geïntegreerde opslagruimte. De dock krijgt verder een geïntegreerde RJ45-connector voor bedraad ethernet. Het nieuwe oledmodel verschijnt 8 oktober en kost 350 dollar. De soc is ongewijzigd.
(0) Reacties:

Scroll to Top