Overig By Pascalito - Hardwarejunkies 2021

TAG Heuer komt met speciale Super Mario smartwatch

Gepubliceerd: 13-07-2021 - 13:21 Door Pascalito (Redacteur)

Tag Heuer, bekent van luxe horloges komt nu met een smartwatch gebasseerd op Super Mario. Het horloge draait op Wear OS. Echter zal dit wel een verzamel object gaan worden met maar slechts 2000 oplages.

De smartwatch komt aanstaande donderdag uit, het gehele smartwatch is volledig gebasseerd op Super Mario, de wijzers bestaan uit de armen van onze favoriete loodgieter, er is zelfs een stappenteller aanwezig waarbij Mario gebruikers aanmoedigd. "Let's go!".

De smartwatch heeft een 45mm klok en weegt slechts 86 gram. Verder krijg je er een rubberen horlogebandje bij (geen leer helaas). Het horloge is grotendeels waterdicht en heeft een accu van 430mAh. Genoeg voor 1 dag gebruik. Verder heeft het horloge Wear OS als OSen kan dus alle gebruikelijke Google-apps voor smartwatches gebruiken. Het Mario-horloge is een special edition van de TAG Heuer Connected, de nieuwe smartwatch-reeks van het merk.

De prijs is ook al bekend, 2150 dollar, wat neerkomt op 1815 euro. Of dit ook de Euro prijs zal worden is echter nog onbekend.
(0) Reacties:

Scroll to Top