Overig By Division - Hardwarejunkies 2021

COUGAR introduceert Screamer-X all-purpose microfoon

Gepubliceerd: 18-06-2021 - 13:32 Door Division (Redacteur)COUGAR breidt zijn line-up van gaming randapparatuur uit met de nieuwe Screamer-X all-purpose microfoon voor contentmakers, video-editors en streamers. De COUGAR Screamer-X is een omnidirectionele USB-microfoon die is ontworpen voor streaming, interview en instrumentopname. Het bevat driedubbele grote microfoons met ruisonderdrukking voor scherpe en heldere opname. Het wordt geleverd met moderne tools om moderne makers te helpen audio-opnamen van hoge kwaliteit te bieden.

Als aanvulling op moderne studio's en gamestreamingopstellingen heeft de COUGAR Screamer-X een instelbare RGB-verlichtingsring aan de basis met vier RGB-verlichtingseffectopties.
Het wordt geleverd met een antitrilling bureaustandaard met rubberen materialen. Het wordt ook geleverd met een afneembaar dubbel popfilter en een montageschroefgreep die de meeste microfoonstandaards en boom arms ondersteunt. De Screamer-X maakt gebruik van een USB-C-verbinding, en word ondersteunt door Mac en Windows PC's.

* Intuitive Tap to Mute Button Indication
Environmental Noise Reduction Switch
* 3 Omni-dimensional Microphones
* 4 Pick-up Polar Patterns: Cardioid, Shotgun, Bi-directional &Omni-directional
* Convenient Lag-free Monitoring
Type-C Connection for Faultless Transmission
* Double Pop Filter: Internal and Detachable Kit
Mounting Screw Hold for Crane Microphone Stand
* Anti-vibration through Multiple Rubber Materials
Adjustable RGB Lighting Base and USB High-speed HubBron: Vortez

(0) Reacties:

Scroll to Top