Nieuws By Division - Hardwarejunkies 2021

Sony lanceert ps5-systeemupdate bètaprogramma

Gepubliceerd: 18-06-2021 - 13:21 Door Division (Redacteur)

Sony werkt momenteel aan een grote systeemupdate voor de PlayStation 5. In feite lijkt het groot genoeg om een zeldzaam bètaprogramma van Sony te rechtvaardigen, waardoor PS5-gebruikers de mogelijkheid hebben om zich aan te melden om aankomende functie-updates te testen.


Deze allereerste PS5 OS-bèta zal beschikbaar zijn in de VS, Canada, Japan, het VK, Duitsland en Frankrijk. Sony heeft niet gespecificeerd welke nieuwe functies beschikbaar zullen zijn in deze bèta, maar Sony heeft eerder verklaard dat het van plan is om de tweede M.2 SSD-sleuf in de PS5 deze zomer in te schakelen.Zoals The Verge aangeeft, zou een andere potentiële nieuwe functie variabele verversingssnelheid en 1440p-schermondersteuning zijn, die beide momenteel op Xbox-consoles werken, maar nog niet naar PS4 of PS5 zijn gekomen.

U kunt zich hier aanmelden voor het bètaprogramma voor ps5-systeemupdates. Houd er rekening mee dat bèta-updates kunnen leiden tot problemen, zoals systeeminstabiliteit, crashes en andere fouten die u normaal gesproken niet zou ervaren.
bron: kitguru(0) Reacties:

Scroll to Top