Muis By Division - Hardwarejunkies 2021

Mad Catz maakte een ambitieuse muis

Gepubliceerd: 18-06-2021 - 13:12 Door Division (Redacteur)

De B.A.T. 6+ is een aanpasbare gamingmuis met een verstelbare handpalmsteun en zijopeningen.

Niet al te veel gaming muis modellen hebben zich laten inspireren door Bruce Wayne's bedrogen Batmobile. En met 'niet veel' bedoel ik er echt maar één, waarvan ik me bewust ben dat zou de B.A.T. 6+ van Mad Catz zijn , een ambidexter muis met een aantal interessante functies en bizarre marketing.

"De ontwerpaanwijzingen van B.A.T. 6+ werden geïnspireerd door ruimteschepen, hypercars en batmobiles. Het ontwerp van de zijopeningen werd verkregen uit de snelste hypercar. Dit ontwerp voorkomt dat de handen van de gamer oververhit raken tijdens lange speeluren", legt Mad Catz uit.

Haat je het niet als je handen oververhit raken en stoppen tijdens het gamen? Ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt, maar ik kan me voorstellen dat het behoorlijk frustrerend zou zijn om te zijn gebeurd. Dankzij firma Madcatz er is nu een muis die zoiets zal moeten voorkomen.De ventilatieopeningen zijn niet het enige deel van deze muis dat zich laat inspireren door ruimteschepen en batmobiles.

"De verwisselbare zijrokken weerspiegelen de agressiviteit van de vleugels van de starfighter, waardoor de controle wendbaarder wordt. De palmsteun is ook vergelijkbaar met het dak van de batmobile. Elke lijn wordt zorgvuldig doordacht, waardoor de hele muis een razend gevoel van esthetiek en kracht krijgt," zegt Mad Catz.

Ik geef toe, ik heb nooit overwogen of een randapparaat een "razend gevoel van esthetiek en kracht" biedt, maar nu zal ik die criteria nooit overwegen. Muis en toetsenbordmakers nemen er nota van.

Domme marketing terzijde, de B.A.T. 6+ ziet er echt veelbelovend uit. Het vloog ook onder mijn radar toen het eerder dit jaar voor het eerst werd onthuld op CES, maar kwam nu alleen onder mijn aandacht dankzij TechPowerUp (er is ook een recentere YouTube-video die Mad Catz heeft uitgezonden die de functies van de muis benadrukt).Waar dit op neerkomt is een aanpasbare gaming muis met een verstelbare palmsteun, verwisselbare achterplaten en zijrokken voor verschillende gripstijlen en handmaten, RGB-verlichting en een snelle sensor.

Specificaties

De B.A.T. 6+ gewapend met een Pixart PMW 3389 optische sensor met een 16.000 DPI gevoeligheid, 50G acceleratie en 2.000Hz (0.5ms) polling rate.

Het beschikt ook over 10 programmeerbare knoppen, met de belangrijkste clickers bovenop Dakota schakelaars met een classificatie van 60 miljoen clicks. U kunt maximaal vijf profielen configureren en opslaan in het on board geheugen van de muis, om te voorkomen dat u uw instellingen moet aanpassen wanneer u van de ene pc naar de andere gaat.

De B.A.T. 6+ zou nu al worden verzonden, maar ik heb geen retailers gevonden die het daadwerkelijk verkopen. Dat is jammer, want de markt kan meer capabele gaming muizen gebruiken die geschikt zijn voor zowel linkshandige als rechtshandige gamers.
Bron: Madcatz(0) Reacties:

Scroll to Top